Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

”Trabzonspor’un temiz golü verilmedi, topa ilk temas Abdülkadir’den”

”Trabzonspor’un temiz golü verilmedi, topa ilk temas Abdülkadir’den”
10.03.2020
329
A+
A-
(Fotoğraf BeinSports’dan alınmıştır)

Zirve yarışında kritik öneme sahip mücadele 1-1 sona erdi ve bordo-mavililer hayati 2 puan kaybetmiş oldu. Maçın son dakikasında ise uzun süre konuşulacak bir olay yaşandı. Trabzonspor Nwakaeme ile 90+3. dakikada golü buldu. Hakem Halis Özkahya santrayı gösterdi ve Trabzonspor 2-1 öne geçti. Ancak VAR pozisyonu incelemesi için Özkahya’yı uyardı. Bunun üzerine karşılaşmanın hakemi golden önce Abdülkadir Ömür’ün faul yaptığı gerekçesiyle golü iptal etti. Ahmet Çakar, karşılaşmanın ardından pozisyonu yorumlarken ‘gol temiz’ yorumunda bulundu.

FAUL GEREKÇESİYLE İPTAL EDİLDİ

Ligde bir maç eksiği bulunan Trabzonspor, deplasmanda Gaziantep FK ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın 90+3. dakikasında Nwakaeme’nin attığı gol, VAR kararı sonrasında iptal edildi.

Mücadelenin hakemi Halis Özkahya önce gol noktasını gösterdi ancak VAR’dan gelen uyarı sonrasında pozisyon başlangıcında Abdülkadir Ömür’ün rakibine faul yaptığı gerekçesiyle golü iptal etti.

TOPA İLK TEMAS ABDÜLKADİR’DEN

Mücadele sonrasında açıklamalarda bulunan FIFA kokartlı eski hakem Ahmet Çakar, gol kararının verilmesi gerektiğini ifade ederken, “Trabzonspor’un bal gibi golü güme gitti. Topa ilk temas Abdülkadir’den” dedi. Çakar ayrıca, “Sakın bir daha Trabzonspor kollanıyor demesinler. Son dakikadaki gol temiz. Topa ilk dokunan Abdülkadir. Sonrasında ayaklar çarpışıyor. Faul yok” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.