Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Larissa Gacemer: Benim için üzülmeyin

Larissa Gacemer: Benim için üzülmeyin
21.05.2020
339
A+
A-

Sosyal medya hesabından anne olamayacağını açıklayan Larissa Gacemer, içini döktü. Gacemer, bu süreçte hemcinslerinden gördüğü desteğin kendisini duygulandırdığını söyledi.

Eski basketbolcu Burak Gacemer ile 2011 yılında evlenen Brezilyalı model Larissa Gacemer, sosyal medya hesabından takipçilerinden gelen, “Neden çocuk yapmıyorsunuz?” sorularına paylaştığı bir video ile yanıt vermişti.

“DENEDİK, OLMADI”

Gacemer, “Biliyorum bazılarınız iyi niyetle söylüyorsunuz ama iyice saygısız ve kötü yorumlar başladı. Ama hem benim için hem de bu durumları yaşayanlar için yeter. ‘Neden çocuk yapmıyorsunuz?’, Neden çocuk yok?’ gibi sorular soruyorsunuz. Ben de doğuştan gelen bir hastalık var. Çocuğum olmuyor. Bunu bilerek yıllar önce Burak’la denedik, olmuyor. Burak beni böyle kabul etti. Ben de bu durumu kabul ettim. Allah beni böyle yaratmış.” ifadelerini kullanmıştı.

“FARKINDALIK YARATMAK İSTEDİM”

Bu sözlerden sonra pek çok ünlü isim, Larrisa’ya destek verdi. Kendisine destek veren herkese teşekkür eden ünlü model, “Daha önce paylaştığım video ile ilgili bir şeyler söylemek istiyorum. Aslında o videoyu sizi üzmek için paylaşmadım. Lütfen üzülmeyin, ne olur… Farkındalık yaratmak, kimse hakkında bilmeden konuşmamak için paylaştım.

“ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Annem ben küçükken ‘Neden iki kulağımız, iki gözümüz ama bir ağzımız var biliyor musun?’ diye sormuştu. Sonra da ‘Çünkü daha iyi dinlemek ve görmek için en son da konuşmak için’ demişti. ‘Gerekiyorsa bir şey söylemeden önce on defa düşün…’ Tanınmış kişilerin mesajları için çok teşekkür ediyorum. Destek veren herkese çok ama çok teşekkür ediyorum. Hayatımız devam ediyor sizleri seviyorum ve öpüyorum.” açıklamasını yaptı.

İLGİLİ HABERBurak Gacemer’den ‘Çocuğum olmuyor’ diyen Larissa’ya ‘Sen bana yetersin’ mesajı
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Bedava Slot Oyna